OPSTELLEN JURIDISCHE DOCUMENTEN

U neemt als professionele ondernemer toch geen genoegen met een mondelinge overeenkomst? U wilt afspraken met uw klanten of leveranciers graag goed en duidelijk op papier hebben! Voor ondernemers kan het echter lastig zijn om contracten op juistheid en compleetheid te beoordelen. Bovendien hebt u als ondernemer wel andere zaken aan uw hoofd dan het zoeken van antwoorden op juridische vraagstukken.

Lexia Legal biedt hulp! Wij hebben ruime ervaring met het opstellen van documenten en contracten speciaal voor MKB´ers en kleine zelfstandigen. Hierbij kunt u denken aan huur- en arbeidsovereenkomsten, koop- en verkoopovereenkomsten, intentie- en samenwerkingsovereenkomsten, maar ook aan Algemene Voorwaarden en Disclaimers. Wij bieden te allen tijde maatwerk, dus geen standaard format.

Lexia Legal kan u als geen ander adviseren bij het opstellen, uitleggen en vertalen van uw Juridische documenten, zodat u precies weet waarvoor u tekent. Een duidelijke overeenkomst kan veel problemen, ergernis en kosten besparen.

Wenst u meer informatie of wilt u graag een juridisch document door ons laten opstellen? Neem dan contact met ons op.